PREHRANSKA DOPOLNILA

 PREHRANSKA DOPOLNILA  ZA VEGANE.

 

 Popolno zdravje na celični ravni !  

 

To so polnovredni proizvodi, kar pomeni, da delujejo na enak način kot hrana. Tudi  vsrkajo se na enak način, s tem da organizem iz dopolnil vzame tisto, kar potrebuje, ostalo pa se izloči. Prehranska dopolnila pomagajo telesu, da optimalno deluje. Celica je osnova dobrega zdravja.

Porušenje piramide pomeni neuravnoteženo uživanje hrane. Kratkoročno lahko vzdržujemo svoje zdravje, vendar dolgoročno uživanje neuravnotežene prehrane vodi v nastanek različnih bolezni. Uravnotežena prehrana tako ohranja naše telo zdravo, uživanje zaščitnih živil pa nam omogoča vnos potrebnih snovi.

PREHRANSKA DOPOLNILA “Si, kar ješ“ je več kot samo fraza, s katero vas je mama prisilila jesti zdravo. Je globoka resnica.Skupno stališče medicine in prehranskih strokovnjakov je,da moramo s hrano dobiti vse za življenje potrebne snovi.Danes pa je to skoraj nemogoče brez dopolnjevanja z naravnimi prehranskimi dopolnili. 

 

 

 

Prehranska dopolnila so namenjena izpopolnjevanju običajne prehrane.

Že ime "prehranska dopolnila" pove, da prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti zdrave uravnotežene prehrane. Prehranska dopolnila le dopolnijo in obogatijo tisti del snovi, ki ga v enolični prehrani navadno izpuščamo. Dandanes se neredno prehranjujemo, prepogosto s predhodno predelano in osiromašeno hrano, živimo stresno in ravno zato so potrebna prehranska dopolnila.

Vsi  si zaslužimo življenje polno vitalnosti, energije in sreče.Ko smi zdravi, se počutimo odlično in smo na vrhuncu naših moči.Dosežemo lahko vse.

Posebno pozornost po zdravi uravnoteženi prehrani za ohranjenje zdravja in dobrega počutja so v obdobju:

  • nosečnost,
  • obdobje rasti,
  • prebolevanje bolezenskega stanja,
  • starost,
  • povečana telesna aktivnost, 
  • ko nam primankuje vitaminov,beljakovin, mineralov.                                                 

 

 

                                                                 
                                                                                                                  Dr.Arthu  Furst        

Ustanovitelj in častni član 

Znanstveno - svetovalni odbor(SAB)  

Toksikolog, farmakolog                   

                      

Zgodovina vrhunske znanosti.

Ustanovitelj GNLD -jevega Znanstveno - svetovalnega odbora je v mednarodnih krogih priznan kot pionir na področju toksiologije in raziskav raka. Dr.Furst je na univerzi Stanford ustanovil Laboratorij za kemoterapijo raka in imel 50 let vodilno vlogo v znanstvenih raziskavah o preventivi bolezni. Njegova številna odkritja so privedla do razvoja revolucionarnih GNLD-jevih izdelkov, njegov neverjetni talent, energija, predanost in vizija pa so najpomembnejši razlogi, zakaj GNLD, leto za letom, ustvarja vrhunske in inovativne izdelke, ki so odgovor na dejanske človeške potrebe. GNLD-jev Znanstveno svetovalni odbor, ki ga je dr.Furst ustanovil leta1976 je v samem središču svetovne mreže vodilnih znanstvenikov in raziskav, ki se ukvarjajo s promocijo zdravja na temeljih narave. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najbolše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Že več kot 50 let so generacije družin po vsem svetu prepričane, da GNLD lahko stori tisto, česar ne zmore nobena druga družba, razvije izdelke, ki temelijo na najbolših polnovrednih živilih. Miljoni zadovoljnih ljudi so dokaz njihove učinkovitosti.

BREZPLAČNA DOSTAVA .     

 

Podrobnejši pregled

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Wheat Germ Oil with vitamin E
Prehransko dopolnilo - olje iz pšeničnih kalčkov z vitaminom E    ..
33,13€
Vitamin All C
  Prehransko dopolnilo - tablete z vitaminom C      ..
19,06€
Aloe Vera Plus
Manergiska osvežilna pijača iz zeliščnih izdelkov.  ..
16,74€
Nutrishake, Vanilija beljakovinski napitek
                           ..
58,28€
Carotenoid Complex
Prehransko dopolnilo - kapsule z karotenoidi Vsebina: 90 k..
53,14€
Vzdržuje KREJZI d.o.o.