Formula IV® Plus multi vitamini

Formula IV® Plus multi vitamini
Šifra: 691
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 44,97€
   - ALI -   

                                                

Prehransko dopolnilo - iz rastlinskega olja obogateno z multi vitamini in minerali.                                         

Vsebina: 60 kapsul

TRE-EN-ENA in 60 tablet MULTIJA

Popoln spekter lipidov in sterolov, iz pšeničnih kalčkov, riževih otrobov in sojinih semen. 

Nadomešča pomembne sterole, ki jih odstranijo pri predelavi živil, med katerimi so beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol, kampesterol in oktakozanol

Brez železa. Za osebe, ki že uživajo dovolj železa v vsakdanji prehrani.

NE VSEBUJE GLUTENA. 

POZABITE NA UTRUJENOST!                                                    

 

Izdelek je pridobljen s postopkom hladnega stiskanja in obdelave, da bi hranilne snovi ohranile svoje značilnosti.
Formula širokega spektra. Naša edinstvena formula zagotavlja širok spekter esencialnih vitaminov, ključnih mineralov in ostalih rudninskih snovi v sledeh, ki so potrebni za optimalno delovanje našega organizma. Vse sestavine sinergijsko sodelujejo in tako zapolnjujejo naše prehranske vrzel .                                                                                                                                                                             

Celične membrane potrebujejo lipide in sterole, da lahko ostanejo zdrave. Žal pa se pri predelavi iz živil, ki predstavljajo našo osnovno prehrano, odstranijo prav lipidi, steroli in druge bistvene hranljive snovi. Koncentrati žit Tre-en-en zagotavljajo pravilno prehrano na celični prehrani.

bolana celica

Naše telo je sestavljeno iz miljard celic in vsaka izmed njih je obdana z celično membrano. Če celice želijo delovati učinkovito, potrebujejo lipide in sterole, ki celični membrani omogočajo vsop hranil in izstop odpadnih snovi.Če membrane ne delujejo kot bi morale se počutimo utrujene in počasne.

              

zdrava celica

Zagotavlja pravilen vnos vseh prehrambenih elementov v vsakodnevni prehrani, ki so nam potrebni v zadostni količini. Tako zagotavljajo dobro delovanje organizma, ki ga otežuje moderen življenski stil.

Neizbežna pomanjkanja v prehrani, ki s tem nastajajo in njihove posledice na zdravju, pričajo o tem, da mora vsaka oseba jemati prehranska dopolnila. Zato je potrebno vsakemu dati možnost, da zmanjša pomanjkanje v prehrani na najnižjo možno raven. Vsakodnevno uživanje prehranskih dopolnil s ključnimi vitamini in minerali ter minerali v sledeh je lahko zdrava navada.

 

 

 

 

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom ter na suhem in hladnem prostoru.

Priporočena dnevna doza: 3 tablete dnevno.

 
 

 

Vzdržuje KREJZI d.o.o.