Formula IV, z vitamini, minerali in železom

Formula IV,   z vitamini, minerali in železom
Šifra: 576
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 46,87€
   - ALI -   

    FORMULA IV je narejena iz pšenice, soje in riža.

                                        

Vsebuje: 100 kapsul                                                                                

                                                                                                            

Vsebuje vitamine, minerale, beljakovine ter lipide in sterole.

Širok spektor vitaminov in mineralov, vključno z vitamini A, C, D, B-kompleksom, celotno družino vitaminov E ter minerali - železo, cink, baker, mangan, selen, krom in jod.

Ta proizvod je osnovan na ekskluzivni mešanici koncentratov celostnih zrn.

 FORMULA IV  NE VSEBUJE GLUTENA.

Včasih se počutimo utrujene, ne da bi razumeli zakaj. Zdi se, da jemo prav, dovolj spimo  in držimo ravnotežje med delom, družino, vadbo in družabnimi aktivnostmi, pa vendar se počutimo izžete in utrujene. Ne zavedamo se, da bi morale naše celice, če želimo iz hrane, ki jo pojemo potegniti največ in biti polni energije, delovati učinkovito. Začnimo od znotraj

 Polnozrnata žita: Lipidi in steroli so dobre esencialne maščobe, ki ji najdemo v polnovrednih žitih. Izziv s katerim se srečujemo danes je hrana, ki prestane več korakov in postopkov preden jo lahko najdemo na polici v trgovini. Zaradi dajlšega roka uporabnosti so zunanje plasti polnovrednostnih žit odstranjene. S tem je odstranjena tudi večina lipidov in sterolov ter tudi vitaminov in mineralov.

 Naše telo je sestavljeno iz miljarde celic in vsaka izmed njih je obdana s celično membrano. Če želijo celice delovati učinkovito, potrebujejo lipide in sterole, ki celični membrani omogočajo vstop hranil in izstop odpadnih snovi. Če membrane ne delujejo kot bi morale, se počutimo utrujene.

Naročite formulo IV in že po nekaj dnevih boste pozabili, kaj je utrujenost.           

Vitamini in minerali,ki vsebuje Formula iv:

  • Vitamin B1 -ima vlogo pri normalnem delovanju srca in psihološkem delovanju.
  • B12 ima vlogo pri ohranjenju rdečih krvničk,prispeva k ohranjenju zdrave kože ter zmanjševanju utrujenostiin izčrpanosti.
  • Vitamin B6 - prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju imunskega sistema in pri uravnavanju delovanja hormonov.
  • Niacin  prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju
  • Vitamin B12 - prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in imunskega sistema ter ima vlogo pri delitvi celic.
  • Folna kislina - prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo.Prispeva tudi nastajanju krvi, delovanju imunskega sistema, ter ima vlogo pri delitvi celic.
  • Pantotenska kislina - ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov ,
  • Vitami C- ima  vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kože, kosti, zob in dlesni.Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščita celic pred oksidativnim stresom in povečuje absorpcijo železa.
  • Vitamin E -ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnimi stresom

 

Podarim poštnino.

TEL. 040 242 289  E-mail - elender.milena@gmail.com

 

  

 

 

Vzdržuje KREJZI d.o.o.