PREBAVA

Dobre črevesne bakterije pomagajo izboljšati naše dobro počutje, zavirajo razvoj bakterij in glivic, ki bi lahko povzročile bolezni, predvsem pa pomagajo uravnovesiti prisotnost mikrobov, ki naravno živijo v črevesju. Ljudje po vsem svetu že tisočletja uživajo mlečne izdelke, ki nastajajo po fermentaciji prek delovanja teh vrst dobrih črevesnih bakterij (jogurt, siri, kislo mleko ipd). Tako znanost kot ljudska modrost poznajo koristne učinke teh živil. Acidophilus Plus je dopolnilo s temi dobrimi bakterijami, ki ga proizvaja GNLD. Izdelek združuje svojo moč in učinkovitost s tehnološkimi dosežki, ki zagotavljajo, da ti živi organizmi preživijo v želodčni kislini in prispejo do črevesja. Tako prispe tja vsaj pet milijard živih organizmov, ki lahko učinkovito podpirajo delovanje prebavil.    

 

 

                                                         
  • Dobre črevesne bakterije pomagajo ohraniti pravilno ravnovesje mikroorganizmov v

črevesju.

Te bakterije spodbujajo proizvodnjo vitaminov ter prek posrednega mehanizma krepijo imunski sistem v boju proti infekcijam in boleznim.

 

Mlečne izdelke (jogurt, siri, kislo mleko), ki jih s svojim delovanjem proizvajajo bakterije mlečne kisline, ljudje po vsem svetu že stoletja uporabljajo, da bi si izboljšali zdravje

 

. Imena teh bakterij izhajajo iz dejstva, da so ti mikroskopski organizmi (bakterije) sposobni pretvoriti sladkorje, ki so naravno prisotni v mleku, predvsem laktozo, v mlečno

kislino. Ker pa je mleko najbogatejši vir laktoze, ne preseneča, da te bakterije ljudje že stoletja uporabljajo za proizvodnjo jogurta in sirov.

 

                                                                  
                                     

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Aloe Vera Plus
  Manergiska osvežilna pijača iz zeliščnih izdelkov.  ..
20,63€
Acidophilus Plus probiotik
, Naravno prehransko dopolnilo z aktivno kulturo mlečnih bakterj. ..
49,46€
Vzdržuje KREJZI d.o.o.