Garlic Allium Complex tablete s česnom

Garlic Allium Complex  tablete s česnom
Šifra: 555
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 19,91€
   - ALI -   

                                                                           

Prehransko dopolnilo - tablete s česnom                                                

vsebuje 60 tabletov        

V ustih in v zadahu ni sledi česna 

Prehranski dodatek je primiren za vso družino.

 Številne znanstvene raziskave so dokazale, da je lahko uživanje zelenjave iz družine lukovk: česna, čebule, pora, drobnjaka itd, zelo koristno za dobro zdravje in zato nepogrešljivo v naši prehrani. Velika družina žveplovih sestavin je odgovorna za njihov neprijeten vonj, vendar tudi prednosti za naše zdravje. Garlic Allium Complex družbe GNLD je napredno prehrambeno dopolnilo iz popolnoma naravnih živil s standardizirano vsebnostjo alicina in ostalih koristnih snovi iz te družine. Vendar je alicin ena izmed ključnih žveplovih snovi v česnu. Naša tehnologija ciljne dobave zagotavlja, da bioaktivni alicin prispe v prebavni trakt, kjer se lahko nemoteno absobira.                                     

Česen:Česen je značilnega vonja,sladkega in pekočega okusa.Njegov širok spekter delovanja prepisujejo več kot 200 bioloških aktivnim učinkovinam, med katirimi sta najpomembnejšimi alicin in eterično olje.Zaradi žveplovih sestavin v eteričnem olj ima neprijeten vonj, a brez njih ni zdravilen.Čese med drugim vsebuje še kalij, fosfor selen, precej velike količine vitaminov B in C.Česen učinkuje proti bakterijam, virusnim terglivičnim okužbam, kot so naprimir vse vrste vnetji v prsnem košu.Kot so gripa, nahod, vnetje ušes, vnetje ustne votline.Znanstveniki so v številnih raziskavah ugotovili, da so sestavine v česnu koristne za srce,ker znižuje krvni tlak, preprečuje nastajenja holesterola, preprečuje nastajanje krvnih strkov.

Por: Por je tudi bogat vir mineralov, predvsem selena in mangana, ki ju telo potrebuje za učinkovit presnove in spolnih žlez.Vsebuje tudi cink,ki pomaga obnavljati vezivno tkivo, žilne stene in hormonov.Vsebnost alicina je zagotovljena. Dnevna količina (2 tableti) vsebuje 4,2 mg alicina, pridobljenega iz visoko kakovostnih izvlečkov česna. Količina v tableti je enaka količini, ki se nahaja v enem stroku svežeg smrdeča snov v  čebulnicah, deluje kot naraven antibiotik. Posebna formula "ciljnega vnosa" omogoča, da tableta pride v črevesje, kjer se začne sproščati.a česna.Alicin

Prehrambene vrednosti na tableto

Energijska vrednost 6,8 kJ (1,6 kcal)
Beljakovine 0,10 g
Ogljikovi hidrati 0,28 g
Maščobe 0,01 g

Navodila za uporabo: 2 tableti dnevno

tel.040242 289 E.mail elender.milena@gmail.com

 

Vzdržuje KREJZI d.o.o.